Ben je op zoek naar een betrouwbare en innovatieve oplossing om je elektrische voertuig op te laden? Bij Otovo weten we dat de overgang naar duurzame mobiliteit essentieel is. Daarom hebben we een gedetailleerd artikel voor je samengesteld over de Growatt laadpalen. Want Growatt is een van de beste merken voor laadpalen met die we werken.

Ontdek de beschikbare opties, hun voordelen, en verken andere topproducten van het merk om je energiebeheer te optimaliseren.


💡 Geniet van het gemak van een Growatt laadpaal💡Bij Otovo werken we met grote merken voor laadpalen zoals Huawei, Growatt en Wallbox samen. Als je al zonnepanelen en een elektrische auto hebt, is een laadpaal thuis onmisbaar. Bekijk de mogelijkheden op onze productpagina's.


Jouw Growatt laadpaal van Otovo 

Bij Otovo bieden wij je de Growatt Thor laadpaal aan, beschikbaar in drie verschillende laadvermogens.

Dit vlaggenschipmodel van het merk Growatt stelt je in staat om je elektrische auto op te laden naar jouw behoeften en gebruik. Laten we samen de kenmerken van de Growatt Thor 07AS-S/P, 11AS-S/P en 22AS-S/P modellen bekijken.


Ben je geïnteresseerd in het merk Growatt en wil je je elektrische voertuig opladen met zonne-energie? Voer hieronder je adres in en ontvang binnen 3 klikken een offerte:


Growatt Thor van dichtbij


Growatt 07AS-S/P 

Kenmerk Specificatie
Model Growatt Thor 07AS-S/P
Maximaal laadvermogen 7 kW
Nominale spanning 230 V
Systeem Eenfasig
Type aansluiting Type 2
Installatie Muurmontage
Communicatie Wifi/Ethernet


De Growatt Thor 7 kW laadpaal is een ideale oplossing voor huishoudens met een gematigd stroomverbruik en die op zoek zijn naar een efficiënte oplaad optie voor hun elektrische auto's. Met een laadvermogen van 7 kW biedt deze laadpaal een redelijke laadtijd, geschikt voor voertuigen die voornamelijk voor dagelijkse en stedelijke ritten worden gebruikt. Het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie maken het een praktische keuze voor gebruikers die gemakkelijk een laadpaal thuis willen integreren zonder grote elektrische werkzaamheden.


Growatt 11AS-S/P 

Kenmerk Specificatie
Model Growatt Thor 11AS-S/P
Maximaal laadvermogen 11 kW
Nominale spanning 400 V
Systeem Driefasig
Type aansluiting Type 2
Installatie Muurmontage
Communicatie Wifi/EthernetHet Growatt 11AS-S/P model, met een vermogen van 11 kW, is ontworpen voor huishoudens met een snellere oplaad behoefte en een intensiever gebruik van hun elektrische voertuigen. Dankzij de driefasige aansluiting biedt deze laadpaal verhoogde efficiëntie en grote flexibiliteit in gebruik, waardoor het voldoet aan de behoeften van veeleisende gebruikers. Of het nu gaat om langere ritten of frequenter gebruik, het 11AS-S/P model biedt de betrouwbaarheid en prestaties die nodig zijn om je thuis oplaad ervaring te optimaliseren.


 Growatt 22AS-S/P 

Kenmerk Specificatie
Model Growatt Thor 22AS-S/P
Maximaal laadvermogen 22 kW
Nominale spanning 400 V
Systeem Driefasig
Type aansluiting Type 2
Installatie Muurmontage
Communicatie Wifi/Ethernet

De Growatt Thor 22AS-S/P laadpaal valt op door zijn indrukwekkende laadvermogen van 22 kW, perfect voor de meest veeleisende gebruikers. Deze laadpaal is ideaal voor elektrische voertuigen met een grote batterijcapaciteit, waardoor snel en efficiënt opladen mogelijk is. Met de Growatt 22AS-S/P krijg je een eersteklas oplaad oplossing, die prestaties en betrouwbaarheid combineert om een optimale benutting van jouw elektrische voertuigen te garanderen.


Growatt: ons oordeel over het merk 

Bij Otovo beschouwen we Growatt als een betrouwbare partner op het gebied van oplaad oplossingen voor elektrische auto's. Hun inzet voor innovatie, productkwaliteit en uitstekende gebruiksvriendelijkheid maken dit merk een van de beste laadpalen op de markt. Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom we Growatt aanbevelen voor jouw elektrische voertuig:

1.  Technologische innovatie:  Growatt onderscheidt zich door zijn inzet voor innovatie. Het merk integreert de nieuwste technologische ontwikkelingen in zijn laadpalen, wat superieure prestaties en verhoogde duurzaamheid garandeert. Growatt-laders maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals intelligente energiebeheer en geavanceerde communicatieprotocollen. Dit zorgt voor betere energie-efficiëntie, lagere operationele kosten en een betere aanpassing aan toekomstige technologische ontwikkelingen.

2.  Gebruiksgemak:  Een van de belangrijkste voordelen van Growatt laadpalen is hun gebruiksgemak. Ontworpen om intuïtief te zijn, zijn ze eenvoudig te installeren en dagelijks te gebruiken. Het merk biedt intuïtieve oplossingen met duidelijke gebruikersinterfaces en diverse connectiviteitsopties, zoals wifi en Bluetooth, waardoor eenvoudig beheer op afstand via mobiele apps mogelijk is. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt Growatt laadpalen ideaal voor particulieren.

3.  Kosten- en prestatieoptimalisatie:  Growatt laadpalen zijn ontworpen om uitstekende rendabiliteit te bieden. Hun energie-efficiëntie en duurzaamheid dragen bij aan het verlagen van de lange termijnkosten voor gebruikers. Dankzij een robuust ontwerp en hoogwaardige componenten vereisen Growatt laadpalen minder onderhoud en bieden ze een lange levensduur, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op onderhouds- en vervangingskosten.


Growatt laadpaal en zonnepanelen 

Het combineren van een Growatt laadpaal met zonnepanelen is een ideale oplossing om je eigen verbruik te maximaliseren en op de lange termijn te besparen. Door zonne-energie te gebruiken om je elektrische voertuig op te laden, verminder je niet alleen je CO2-voetafdruk, maar ook je afhankelijkheid van het openbare elektriciteitsnet! Deze synergie tussen opladen en groene energieproductie is een belangrijk voordeel voor eigenaren van elektrische voertuigen die een duurzamere levensstijl willen aannemen en dagelijks willen besparen.


De voordelen van Growatt laadpalen voor elektrische voertuigen 

Growatt laadpalen voor elektrische auto's bieden verschillende unieke voordelen:

-  Energie-efficiëntie:  Growatt laadpalen zijn ontworpen om energieverliezen te minimaliseren, wat zorgt voor snel en voordelig opladen. Dankzij geavanceerde energiemanagement-technologieën optimaliseren ze het stroomverbruik en verlagen ze de operationele kosten, terwijl ze bijdragen aan een duurzamer gebruik van energiebronnen.

-  Duurzaamheid:  Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn Growatt laadpalen robuust en weerbestendig. Dit garandeert een lange levensduur, zelfs onder zware omgevingsomstandigheden. Hun solide ontwerp zorgt voor betrouwbare prestaties op de lange termijn, wat gebruikers gemoedsrust biedt.

-  Compatibiliteit:  Growatt laadpalen zijn compatibel met de meeste elektrische voertuigen die op de markt beschikbaar zijn. Deze flexibiliteit stelt eigenaren van elektrische voertuigen in staat een oplaad oplossing te kiezen die aan hun specifieke behoeften voldoet, ongeacht het merk of model van hun auto. Growatt zorgt ervoor dat zijn laadpalen technologisch up-to-date blijven, zodat ze compatibel zijn met toekomstige ontwikkelingen van elektrische voertuigen.Andere producten van het merk Growatt 

Naast laadpalen biedt Growatt ook een volledige reeks energieproducten aan die bedoeld zijn om gecombineerd te worden met je zonnepanelen, waaronder de Growatt omvormer en de Growatt batterij, essentieel voor het optimaliseren van je energiebeheer.


Growatt omvormer 

De Growatt omvormer zet de gelijkstroom van zonnepanelen om in wisselstroom die door elektrische apparaten kan worden gebruikt. Bekend om zijn efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid, is de Growatt omvormer voor zonnepanelen eenvoudig te installeren en te configureren binnen je fotovoltaïsche installatie, met een intuïtieve interface en geavanceerde connectiviteitsopties. Een van de beste omvormers op de zonnemarkt!


Growatt batterij 

De Growatt thuisbatterij slaat de zonne-energie op die door je zonnepanelen wordt geproduceerd, waardoor je energieautonomie wordt verbeterd en je afhankelijkheid van het openbare net wordt verminderd. Met een indrukwekkende opslagcapaciteit en intelligent laad/ontlaadbeheer zorgt de Growatt batterij voor betrouwbare prestaties op de lange termijn. Combineer je batterij met een zonnedak om je elektriciteit op te slaan en dagelijks te besparen! Door de Growatt omvormer en batterij te combineren, kun je de voordelen van je zonne-installatie maximaliseren en je energieverbruik optimaliseren.

Ontvang een gratis offerte!
Je hebt je succesvol geabonneerd op Otovo BE
Welkom terug!
Super goed!
Je link is verlopen
Succes!
``