Bespaar op uw energiefactuur

20.000+ tevreden klanten
Zonnepanelen huren vanaf €45 per maand. Vul uw postcode in, ontvang een prijsschatting en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Eenvoudig overstappen op zonne-energie

Otovo garandeert de beste kwaliteit zonnepanelen voor je dak, inclusief installatie en garantie. Huren of kopen, jij beslist.

Lage prijzen

Terwijl de jaren verstrijken en de energieprijzen stijgen, blijven uw energiekosten gelijk!

Makkelijk afkopen

Elke maand verdient u een bonus die het afkopen van het systeem steeds goedkoper maakt

20 jaar garantie

Otovo bewaakt en onderhoudt de installatie zodat u er geen omkijken naar hebt.

Een maandelijks abonnement zonder voorschot. Otovo is 20 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van uw installatie. In de tussentijd krijgt u steeds de mogelijkheid om het af te kopen, indien gewenst.

van € 45maand

Hoe werkt het

Uw zonnedak-systeem is aangesloten op het net en begint direct met het produceren van groene stroom. Duurzaam voor het milieu en uw portemonnee.

 • huis

  Uw eigen zonnepanelen

  Wij maken een optimaal legplan voor maximale besparing op uw energierekening. Vul hierboven uw adres in en binnen enkele seconden ontvangt u een vrijblijvende offerte.
 • offerte

  Een oplossing op maat

  Elke Otovo installatie is uniek. Onze projecten worden op maat voorbereid en gerealiseerd. Passend voor uw huis, budget en planning.
 • Installatie

  Volledige ontzorging

  Wij verzorgen het gehele proces en alle administratie. Voor-, tijdens- en na de installatie van uw zonnedak. U volgt de voortgang van uw project via uw eigen Otovo-dashboard.
 • certificering

  Installatie

  Uw zonnedak-systeem is aangesloten op het net en begint direct met het produceren van groene stroom. Duurzaam voor het milieu en uw portemonnee.
Otovo Solar

Waarom Otovo?

   Volledige ontzorging Wij zorgen voor alles wat met uw PV installatie te maken heeft - van planning tot inbedrijfstelling. Bovendien verzorgen wij kosteloos uw BTW teruggave.

   Scherpe prijs Door ons brede netwerk van partner installateurs bieden wij altijd een scherpe prijs.

   Beste kwaliteit Onze partner installateurs voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen. Uw zonnedak wordt veilig en professioneel gerealiseerd.

   Betrouwbaar Op onze lease producten bieden wij 20 jaar garantie op de installatie en service.

Waarom zonne-energie?

   Duurzaam: bij PV-systemen is de energierevolutie meer dan alleen een slogan. Produceer uw eigen groene stroom uit een onuitputtelijke bron.

   Hoog rendement: Een PV-systeem betaald zich in gemiddeld 5 jaar terug. Verlaag uw elektriciteitskosten vanaf dag één en begin direct met geldbesparen.

   Wordt onafhankelijk: Grote schommelingen en hoge prijzen in de energiemarkt zijn een aanslag op uw budget. Blijf onafhankelijk en bescherm uzelf tegen stijgende elektriciteitsprijzen.

   Bespaar en vergroen: Met een PV-systeem wekt u niet alleen uw eigen stroom op maar ook die van anderen. Het overschot dat u produceert wordt teruggeleverd aan het net en levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie.

Solar powered house

Verwijs een vriend naar Otovo: exclusieve voordelen voor jullie allebei!

Nodig je vrienden uit, geef 3 maanden gratis, krijg 200€ cash! Ons doorverwijzingsprogramma beloont je voor het delen van zonne-energie met iedereen van wie je houdt! 🌱
Waar wacht je nog op?

   Vul hieronder je gegevens in

   Deel de link met je vriend(in)

   Gaan jullie beiden voor voor zonne-energie, krijgt hij 3 maanden gratis op zijn zonnesysteem. En jij krijgt €200!

Installeert u PV-systemen?

Word dan partner van Otovo en ga direct aan de slag!

   Zelfstandig: U bepaalt de prijs.

   Simpel: U installeert - wij zorgen voor de rest.

   Betrouwbaar: Wij betalen u binnen 30 dagen.

Neem contact met ons op en kom meer te weten!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren gaat u ermee akkoord dat Otovo uw persoonsgegevens opslaat en verwerkt. U kunt zich te allen tijde afmelden voor deze communicatie.

Zoals te zien in

BN
DS
L'Echo
Trends
De Tijd